The Pizza Bible
Tato kniha je komplexním průvodcem o pizze, který diskutuje devět různých stylů pizz, včetně neapolského, římského, chicagského a kalifornského stylu, napsaným dvanáctinásobným světovým mistrem ve výrobě pizzy - Tonym Gemignanim.
Každý má rád pizzu! Od nadýchané sicilské pizzy pan po klasickou napoletanu se skutečným opečeným okrajem, od chicagské deep dish pizzy po super tenké těsto ve stylu cracker - v tomto barevném kaleidoskopu je něco pro každý vkus a příležitost. A když už máte tolik skvělých druhů těst, proč se držet jen jednoho stylu? The Pizza Bible je bible lahodné, dokonalé a profesionální pizzy připravované doma. Obsahuje více než 75 receptů na všechny druhy pizz, které znáte a milujete, stejně jako na ty, které si teprve oblíbíte. Pizzaiolo a dvanáctinásobný světový mistr ve výrobě pizzy - Tony Gemignani sdílí všechny své patenty na perfektní pizzu přímo z domácí pece.
V této knize se dozvíte všechna tajemství výroby kvásku, tvarování těsta, výběru ingrediencí a pečení. Naučíte se, jak si naprogramovat domácí troubu, aby pekla pizzu jako z profesionální pizzerie, a naučíte se všechny triky, díky nimž bude domácí pečení pizzy uměním.
Autor: Tony Gemignani
Kniha je napsána v angličtině, 320 stran.
Tvrdý obal